E-Zone RPG Server 1 [0.3z] Samp Rolepay

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Comunitatea E-Zone anunta deschiderea serverului RPG1. Invitam toti jucatorii care nu au avut ocazia sa joace pe E-Zone pana acum si pe cei care vor sa vada un server de calitate IP:109.101.230.60


National Guard - Regulament intern / Internal Regulation

BvAsasin112
BvAsasin112
RPG National Guard Leader
RPG National Guard Leader


Posts : 13
Reputation : 0
Join date : 2015-02-04
Age : 23
Location : Bucuresti

National Guard - Regulament intern / Internal Regulation Empty National Guard - Regulament intern / Internal Regulation

Post by BvAsasin112 Thu Feb 05, 2015 8:43 pm

Reguli generale


1. Sunteţi obligaţi să ştiţi şi Regulamentul din Jail.
2. Se va acorda FactionWarn membriilor ce folosesc /call 112 in locul comenzilor specifice politistilor.
3. Se vor acorda sanctiuni grave pentru generalizari negative la adresa altui departament. Departamentele trebuie sa fie unite. Cei care cauta cearta nu merita sa ramana in acestea.
4. Când un suspect este capturat, acesta trebuie să primeasca obligatoriu [/cuff]. Astfel, nu mai sunteti obligati sa anuntati pe /d: X la mine.
5. Membrii departamentelor nu au voie sa ceara unui civil / mafiot / factiune pasnica / hitman sa-i omoare. Nu aveti voie sa omorati un civil daca acesta va cere sa faceti asta. Acesta este un comportament non-rp.
6. Limbajul de mahala nu este tolerat in conversatii cu civili. Expresii gen: "Mars", "BAAA!", "Ce vrei ba?", "Nab", si jigniri de orice fel adresate civililor vor fi sanctionate. PD / F.B.I. / NG sunt factiunile ce stabilesc linistea si impun legea pe server, si astfel membrii trebuie sa dea dovada de buna crestere si sa dea un exemplu demn de urmat celorlalti playeri. Limbajul "familial" poate fi folosit doar cu persoane care le permit acest lucru (prieteni) si nu in locuri publice sau inconjurati de civili.
7. Aveti voie sa participati la evenimente doar off-duty, cine merge la event on-duty primeste Faction Warn.
- Un polițist poate participa la evenimentele organizate de către un ADMIN sau la evenimentele organizate de un jucător cum ar fi: simon spune, trivia, race (atâta timp cât circulă corect), stunt, găsește locația, event deagle, event find and kill etc. Nu aveți voie la evenimente precum barbut, ghicește zarul, curse ilegale. Un polițist poate de asemenea să ajute la organizarea unui eveniment prin păstrarea liniștii și a bunei desfășurări a acelui eveniment sau chiar să organizeze eveniment din cele specificate mai sus.
8. Este strict interzisa folosirea avantajelor de politist (sub orice forma) cand situatia nu o cere. Abuzul este sanctionat chiar si cu BAN!Reguli legate de wanted şi arestări


9. Wanted da doar cel care a fost atacat, nu colegul sau!
10. Se acorda wanted 1 pentru /call 112 aiurea pentru motivele aberante care nu pot fi considerate crime pe acest server.
11. Inainte de a aresta pe cineva, dati [/mdc] (pe "i"-ul de unde se da clear) pentru a vedea daca nu cumva acel suspect NU are drept de predare.
12. Nu aveţi permisiunea de a intra în business-uri în care au loc un eveniment, doar dacă în acel interior se află un suspect fără drept de predare.
13. In cazul in care un membru de departament acorda wanted unui civil, acesta are dreptul de a-l aresta, indiferent de wanted level.
14. După ce ati dat cuff suspectului, trebuie să faceţi SS care să-l cuprindă şi pe el.
15. De acum inainte prioritatea de urmarire si arestare a suspectilor de catre NG va fi urmatoarea:
- Doar wanted 3+, atunci când există wanted 3+ în listă, iar dacă nu există decât wanted 1 şi wanted 2, se pot aresta şi aceştia.;
- Paznicii din jail (cei aflaţi în camera de Arrest) pot aresta suspecţi indiferent de wantedul care il au, cu conditia sa intrebe pe /d daca acesta este la cineva.
16. Primul membru de departament care ajunge la un anumit suspect, este cel care il va procesa / aresta. Membrii care ajung dupa acesta nu au dreptul sa intervina decat daca sunt solicitati, iar in cazul in care suspectul intra la ei in masina, sunt obligati sa-l predea membrului initial.
17. Oricine intra in Area 51 fara permisiune va primii Wanted 2 - Teren Guvernamental fara a fi necesara vreo somatie.
18. Este interzis sa confiscati armele unui suspect, daca acesta nu are drept de predare.
19. Este interzis sa confiscati armele unui jucator care se afla in HQ sau in curtea HQ-ului, daca acesta nu va ataca sau nu le foloseste pentru a ataca alti jucatori.
20. Este permis sa confiscati armele unui suspect cu drept de predare, daca acesta la tine la vedere sau ataca alti jucatori.
21. Pentru a-i acorda wanted 3 "cop attack" unui jucator, acesta trebuie sa va atace cu pumnii de minim 4 ori sau sa traga cu arma in voi.
Reguli legate de vehicule


22. Nu folosiţi vehiculele de poliţie în scopuri personale, în caz contrar veţi fi sancţionaţi cu Faction Warn.
23. Aveti voie sa folositi Hydra, Hunter si Rustler doar:
daca suspectul este fugar si nu il puteti prinde
daca va aflati in inferioritate numerica fata de infractorii care ajuta suspectul (in acest caz se da wanted pentru complice)
daca suspectul fuge cu avion/elicopter (Air VS Air)!
24. Pentru patrulat/mers dupa suspecti folositi masina mica de politie, iar in caz de urgenta puteti folosi si celelalte (patriot & barracks).
25. Doar membrii de rank 3+ pot urmări / aresta suspecţii şi cu maşinile personale, in cazul in care in raportul de activitate al membriilor de rank 2 apare asa ceva risca sa aiba Raportul Anulat.
26. Sunteti obligati sa proniti girofarul atunci cand plecati intr-o misiune de urmarire!
27. Aveti voie sa incalcati regulile circulatiei in urmatoarele cazuri:
Cand conduceti o masina de politie cu girofarul pornit.
Membrii PD / F.B.I. / NG vor putea urmari suspecti si in masini de civil, dar: in cazul in care merg dupa suspecti ce au drept de predare trebuie sa respecte regulile de circulatie, iar in cazul in care suspectii urmariti nu au drept de predare pot incalca acele reguli. Neconformarea cu aceasta regula si incalcarea, din propria initiativa, a regulilor de circulatie cand nu este cazul se va pedepsi cu Faction Warn.
28. Nu este permisa folosirea de Hidraulice si NOS!
29. Pe Infernus-uri au prioritate cei din PD. FBI si NG va cere acordul acestora cand doresc sa foloseasca aceste vehicule. Cei care iau aiurea aceste vehicule, vor fi sanctionati.
30. Membrii de rank 5+ au voie sa foloseasca masinile speciale ale celorlalte departamente (HPV-1000, SecuriCar, Enforcer, FBI Truck, SWAT Tank, Ranger, FBI Rancher, Heli PD, Heli FBI) cu conditia sa anunte pe /d si sa le respawneze dupa ce au terminat a le utiliza.
Reguli şi informaţii legate de şedinţe şi evenimente


Sedintele vor avea loc Duminica la ora 17:00, o data la 2 saptamani.
Antrenamentul general va avea loc Duminica la ora 17:30.
Antrenamentul de Sambata, ora 14:00 este un antrenament aerian (air vs air) si este obligatoriu pentru toti membrii.
Cine se prezinta la antrenamente fara licentele corespunzatoare este absent.
In caz nu puteti ajunge la o sedinta / antrenament va puteti invoii in topicul National Guard - Invoiri Sedinte & Antrenamente.
Daca ai intarzaiat la o sedinta/antrenament, trebuie sa vi in liniste la HQ. Dacă topicul Invoiri Sedinta este inchis înseamnă că în acea săptămână nu are loc şedinţa.
**Daca antrenamentul incepe la ora 19:00, puteti intarzia 5 minute fara a fii sanctionati,daca veniti in intervalul 19:05-19:20 veti fii trecut la membrii intarziati (AV), dupa 19:20 sunteti trecuti absenti (FW).
***Daca un membru lipseste de la sedinta indiferent de motiv, iar daca la acea sedinta membrul merita rank-up, acesta NU-L va primi în acea săptămână.
Informaţii


Atenţie! De acum încolo, toate somaţiile se vor da pe nume, la o diferenţă de minim 5 secunde.
Costul unui accept lawyer este minim 2,000$, maxim 5,000$, cine vinde mai ieftin sau mai scump va primi Faction Warn.
In ceea ce priveste runnerii, urmaririle se vor organiza in echipe mixte, ce contin cel putin un membru din fiecare departament. In cazul in care un anume departament nu contine nici un membru online / activ, echipele vor fi organizate din membrii celorlalte doua departamente. Stabilirea echipelor se va face pe /d INAINTE de a fugi dupa respectivul suspect. Aceasta regula este valabila doar pentru runneri (suspecti care s-au folosit de o masina pentru a fugi si au primit wanted 6).
Membrii departamentelor nu vor putea pleca din factiune daca inca exista plangeri la adresa lor.
Cand X gaseste un suspect la jail, sa intrebe pe /d: [numele suspectului] este la cineva?. Daca Y spune "Da.", atunci X trebuie sa-i predea suspectul lui Y, iar Y trebuie trebuie sa-i trimita lui X SS-ul in care l-a anuntat.
Pentru clarificare, "DM jail" presupune atacarea / omorarea oricarui jucator aflat in jail, indiferent daca acesta este detinut, membru de departament, sau orice alt jucator. Toate departamentele vor avea "DM jail" la wanted 6.
De acum PD, FBI si NG trebuie să foloseasca /duty în Armoury sau în casa pentru a putea folosi orice comandă specifica poliţiei (incluzand mersul cu masinile politiei, armura la /heal) si exceptand (/gov, /undercover, /namecover).

    Current date/time is Wed Dec 08, 2021 1:24 am