E-Zone RPG Server 1 [0.3z] Samp Rolepay

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Comunitatea E-Zone anunta deschiderea serverului RPG1. Invitam toti jucatorii care nu au avut ocazia sa joace pe E-Zone pana acum si pe cei care vor sa vada un server de calitate IP:109.101.230.60


School Instructors - Preţurile licenţelor şi testul fiecărei licenţe

VeTeRaN.
VeTeRaN.
Founder E-Zone
Founder E-Zone


Posts : 176
Reputation : 1
Join date : 2014-08-15
Age : 22
Location : Bucuresti

School Instructors - Preţurile licenţelor şi testul fiecărei licenţe Empty School Instructors - Preţurile licenţelor şi testul fiecărei licenţe

Post by VeTeRaN. Sun Aug 17, 2014 6:06 pm

School Instructors - Preţurile licenţelor şi testul fiecărei licenţe Pz6cu

School Instructors - Preţurile licenţelor şi testul fiecărei licenţe S3bKMoD

Scurtă descriere a testelor de aptitudini pentru fiecare licenţă, pentru că de aia suntem instructori să instruim şi să testăm viitori licenţiaţi.

Fishing License
Candidatul trebuie să meargă la o zonă de pescuit (Fishing place LS sau Fishing boat LV) ; (probă iniţială şi eliminatorie) şi să ştie toate comenzile de la /fishhelp. Vor fi întrebări din toate comenzile de la /fishhelp la care candidatul trebuie să răspundă corect la cele 3 comenzi.
Candidatul trebuie ÎNTREBAT din comenzi, nu să le spună el.

Comenzi pentru fishing:
/fish - pescuieşti (trebuie să fi la locul de pescuit)
/fishes - vezi câte kilograme de peşte ai prins.
/sellfishes - vinzi pestele, trebuie să mergi la docks.
Candidatul trebuie să răspundă corect la toate întrebările.


Sailing License
Candidatul trebuie să conducă o barcă de la Fishing boat LV până la vaporul ancorat de la fosta bază Naţional Guard şi înapoi (dus - întors). Candidatul nu are voie să conducă cu viteză excesivă, să atingă barca de vreun obiect sau să producă orice alt tip de accident (dacă barca are mai puţin de 950 HP la terminarea testului, candidatul nu mai primeşte licenţa).

Flying License
Candidatul trebuie să înceapă testul de pe aeroportul părăsit din Las Venturas (Flying School). El trebuie întrebat înainte de test pe ce aeroport vrea să meargă, trebuie să pornească spre acel aeroport, să aterizeze pe el, să decoleze şi să se întoarcă pe aeroportul părăsit. Dacă HP-ul avionului sau a elicopterului scade sub 950HP în timpul testului, acesta trebuie să nu mai primească licenţa, începând din nou testul în cazul în care doreşte.

Weapon License

Candidatul trebuie să enumere 5 arme din GTA.
Să enumere 8 safe-zone de pe server şi să spună ce este interzis să facă în aceste zone.
La sfârşitul testului elevul trebuie întrebat cu ce comandă cumpără o armă [/buygun armă număr de gloanţe | ex: /buygun m4 500] şi locurile de unde face acest lucru (Gun Shop Los Santos - GSLS).

Materials License
Candidatul trebuie să meargă la unul din cele trei depozite de materiale, trebuie întrebat ce comandă foloseşte acolo pentru a cumpara materiale (/getmaterials). Candidatul trebuie să spună unde NU are voie să vândă arme ( În Safe-Zone este strict interzis vânzarea armelor, lângă un poliţist este interzis, în rest, are voie să vândă oriunde) să specifice 5 Safe Zone-uri, iar la final să spună comanda completă prin care vinde o armă cuiva (/sellgun id/nume armă sumă).


ATENŢIE!! Jucătorii cu level mai mare de 50 nu mai dau testele pentru licenţe, dar plătesc dublu pentru ele.
ATENŢIE!! Adminii nu plătesc/dau teste pentru licenţe, iar licenţele oferite lor nu se iau în considerare la raport.Primesc direct licenţele de care au nevoie.

    Current date/time is Wed Dec 08, 2021 12:58 am