E-Zone RPG Server 1 [0.3z] Samp Rolepay

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Comunitatea E-Zone anunta deschiderea serverului RPG1. Invitam toti jucatorii care nu au avut ocazia sa joace pe E-Zone pana acum si pe cei care vor sa vada un server de calitate IP:109.101.230.60


School Intructors - Rules minim level 5+

VeTeRaN.
VeTeRaN.
Founder E-Zone
Founder E-Zone


Posts : 176
Reputation : 1
Join date : 2014-08-15
Age : 22
Location : Bucuresti

School Intructors - Rules minim level 5+ Empty School Intructors - Rules minim level 5+

Post by VeTeRaN. Sun Aug 17, 2014 1:44 pm

School Intructors - Rules minim level 5+ K3XNiV8

Cine nu are TOATE licenţele nu intră în School Instructors!

Chatul facţiunii (/f).
Nu aveţi voie să ABUZAŢI de limbajul de messenger, skype. Puteţi folosi: lol, wow, etc, dar nu în cantităţi mari. Aveţi voie şi cu emoticons, dar cu măsură. Cine abuzează va primi Faction Warn.
Nu aveţi voie să faceţi afaceri pe /f. Cine încalcă regula va primi Faction Warn.
Nu aveţi voie să faceţi spam sau să folosiţi caps-lock. Cine încalcă regula va primi Faction Warn.
Nu aveţi voie să vorbiţi urât sau să înjuraţi. Cine încalcă regula va primi Faction Warn sau /uninvite (în funcţie de caz).
Nu aveţi voie să vă certaţi. Cine încalcă regula va primi Faction Warn sau va fi demis (în funcţie de caz).
Nu aveţi voie să vorbiţi despre câţi clienţi aţi avut sau câte licenţe aveţi, nici să-i întrebaţi pe ceilalţi colegi. Cine încalcă regula va primi Faction Warn.
Nu întrebaţi de rank-up sau de prime. Cine încalcă regula va primi Faction Warn.
Nu aveţi voie să daţi /togfam, pedeapsă: Faction Warn.Excepţie făcând membrii rank 4+ care dau test log cu 2 sau mai multe persoane.

Skinuri.
Skinurile trebuie respectate şi purtate conform rankului deţinut. Cine poartă skin de rank mai mare primeşte Faction Warn. ATENŢIE !!! Cei cu rank mai mare au voie să poarte skinuri de rank mai mic!
Nu aveţi voie să purtaţi skinul de fată dacă sunteţi băiat decât pentru ocazii speciale. Cine încalcă regula primeşte Faction Warn.
Veţi purta skinurile în funcţie de imaginea de mai jos.

School Intructors - Rules minim level 5+ UJY1zvF

Licenţele.
Nu aveţi voie să daţi licenţe fără testele corespunzătoare (excepţie făcând la jucătorii de level mai mare de 50)! Cine încalcă această regulă va fi demis (Dacă nu aveţi minim 2 săptămâni în facţiune primiţi faction punish 40/40).
Comanda /startlesson îi permite jucătorului să conducă un vehicul fără ca acesta să deţină licenţa, iar această comandă se va folosi numai la testele pentru flying şi sailing.Cei care abuzează de această comandă vor fi demisi cu FP 40/40 + Warn de la admin.
Nu aveţi voie să folosiţi comanda /startlesson pentru a ajuta jucătorul să meargă cu maşina facţiunii, indiferent că este la testul pentru Materials License sau alt test (Pedeapsă: demitere cu FP 40/40 în cazul în care nu aveţi 2 săptămâni în facţiune).
Cu cei de level 50+ procedaţi în acest fel: cereţi /showlicenses, îi întrebaţi ce licenţe vor, anunţaţi că e la voi, luaţi banii (SUMA TOTALĂ, de exemplu dacă vor Weapon şi Flying License luaţi direct $2.800), anunţaţi că e la voi pentru acele licenţe şi anunţaţi pe rând fiecare licenţă (le daţi pe rând fiecare licenţă).
Este strict interzis să oferiţi licenţe cuiva fără testele complete (sau să oferiţi licenţe cu teste date incorect) sau fără bani, sau pentru o sumă mai mare sau mai mică, indiferent de oferte sau persoane. În caz că veţi fi prins, riscaţi Faction Warn sau demitere (în cazul în care sunteţi în perioada de teste, demitere cu 40/40 Faction Punish).
Este strict interzis ca fiind membru School Instructors, să ceri /startlesson unui coleg. Se pedepsesc ambii membrii (cel care a dat şi cel care a primit). Nu există a doua abatere la astfel de lucruri. Este de-ajuns o dată să încălcaţi această regulă şi veţi fi demişi din School Instructors.
Este strict interzis să daţi licenţe celor de pe Black list (este datoria celui care testează un jucător să verifice topicul cu Black List ). (Pedeapsă: demitere).
Când luaţi o persoană pentru testare, sunteţi obligaţi să anunţaţi pe /f playerul cu care daţi test şi licenţa pentru care îl testaţi (regula aceasta trebuie respectată de fiecare membru de la rank 1 la rank 4). Nerespectarea acestei reguli duce sancţionarea cu Faction Warn, până la demitere.
Reinoiti licenţele DOAR când clientul are 50 de ore sau mai puţin. Cine nu face acest lucru va avea raportul anulat şi va fi sancţionat cu Faction Warn. Pentru mai multe detalii verificaţi "Raport de activitate".
Atunci când un rank 1 are nevoie de rank 2+ pentru licenţe, rank 2+ are obligaţia de a merge la rank 1, NU INVERS. Cine nu respectă regulă primeşte Faction Warn.
În cazul în care vreți să părăsiți facțiunea, NU aveți voie să folosiți comanda /givelicense cu scopul de a avea 300 de ore la fiecare licență. De asemenea nu aveți voie să cereți / să primiți /givelicense de la un coleg. În cazul în care aveți nevoie de licențe, le primiți, dar trebuie să stați în facțiune o perioadă de minim 7 zile fără a vă depune demisia. În caz contrar cel care a primit /givelicense primește FP 60/60 indiferent de vechimea în facțiune. Nu vă ''jucaţi'' cu comanda /givelicense înainte să părăsiţi facţiunea.
Când anunţaţi pe /f că începeţi un test pentru o licenţă, trebuie să puneţi la sfârşiţul propoziţiei în paranteză şi HP-ul pe care barca / avionul sau elicopterul îl are în momentul începeri testului. Acelaşi lucru trebuie să îl faceţi şi când terminaţi testul.
Nu aveţi voie să folosiţi comanda /repair în timpul testelor, mai ales în timpul testelor pentru licenţele flying şi sailing. Pedeapsă: Faction warn.
Nu aveţi voie să daţi 2 sau mai multe teste în acelaşi timp. Pedeapsă: Faction warn.
Doar cei de rank 3+ le pot acorda licente celor de level 50+. In cazul in care un rank 1 (Trainee) sau un rank 2 (Instructor) acorda licentele unui level 50+ acesta va fi pedepsit cu Faction warn.

Clienţii.
Atunci când luaţi un client pentru licenţe sunteţi OBLIGAŢI să anunţaţi în felul următor: Nume,ID:(xx) la mine pentru licenţa x / toate licenţele sau x license/x,y licenses. Exemplu: [F4L]Andrei , ID:(xx) la mine pentru Weapon License, [F4L]Andrei, ID:(xx) la mine pentru toate licenţele sau [F4L]Andrei , ID:(xx) la mine pentru Weapon, Sailing Licenses. Cine nu respectă regula va primi Faction Warn.
Atunci când aţi termiant un test pentru o licenţă, sunteţi OBLIGAŢI să anunţaţi în felul următor: Nume,ID:(xx) a trecut testul pentru licenţa x. ATENŢIE!. Se anunţă PE RÂND FIECARE LICENŢĂ. Exemplu: [F4L]Andrei, ID:(34) a trecut testul pentru Weapon License sau [F4L]Andrei, ID:(34) a trecut testul pentru licenţa Weapon. Cine nu respecta regula va primi Faction Warn.
Atunci când clientul primeşte o licenţă, doar cel cu care a dat testul va vorbi. ATENŢIE, anunţaţi numele şi id-ul acestuia, se va anunţa câte o LICENŢĂ PE RÂND. Veţi anunţa în felul următor: Nume,ID:(xx) a trecut testul pentru licenţa x sau Nume,ID:(xx) a trecut testul pentru x license. Exemplu: [F4L]Andrei , ID:(34) a trecut testul pentru Materials License sau [F4L]Andrei , ID:(34) a trecut testul pentru licenţa Materials. Cine nu respectă regula va primi Faction Warn. Dacă aveţi jucători cu level 50 sau mai mare trebuie să scrieţi în paranteză levelul, iar HP-ul de la testele Flying şi Sailing nu se va mai scrie.
Nu stresaţi clienţii. Dacă greşeşte le explicaţi unde au greşit. Nu vă "vărsaţi" nervii pe ei. Cine nu respectă regula va primi Faction Warn.
În cazul în care aţi luat un client şi nu mai puteţi să daţi test cu el, ÎL DAŢI ALTUI COLEG, nu daţi /q sau îi spuneţi că trebuie să plec. Cine nu respectă regula va primi Faction Warn.
Dacă elevul vostru greşeşte/pică testul asiguraţi-vă că aveţi dovezi că a greşit/picat testul, altfel vă treziţi cu Faction Warn.
Dacă elevul vostru pică testul trebuie să îi explicaţi unde a greşit, îl îndrumaţi la un tutorial pe forum.
Este INTERZIS să furaţi clienţi. Ex: X anunţă pe /f că dă licenţe cu id 4, iar Y îl sună imediat sau îi dă sms lui id 4, Y va primi un Faction Warn. Aici voi sancţiona DOAR cu dovezi clare.
Anunţaţi licenţele cu numele lor COMPLET şi CORECT: Fishing, Sailing, Flying, Weapon, Materials. NU prescurtaţi, NU le puneţi în română. Cine nu respectă regulă va primi Faction Warn.
Nu aveţi voie să vorbiţi la telefon în timpul testelor pentru licenţe.Puteţi vorbi prin mesaje.Pedeapsă: Faction Warn.
La începerea testului pentru licenţele Flying şi Sailing trebuie să anunţaţi în următorul fel:
Flying
[F4L]Andrei, ID: (xx) începe testul pentru Flying License cu Dodo/Maverick - [ x HP].
[F4L]Andrei, ID: (xx) a trecut / a picat testul pentru Flying License cu Dodo/Maverick - [ x HP].
Sailing
[F4L]Andrei, ID: (xx) începe testul pentru Sailing License cu - [ x HP].
[F4L]Andrei, ID: (xx) a trecut / a picat testul pentru Sailing License cu - [ x HP].

Reclamaţii
Vă este interzis să postaţi în topicul de reclamaţii.
În cazul în care postaţi în acel topic, veţi fi sanctionaţi cu Faction Warn.
Dacă vreţi să vă apăraţi în cazul unei reclamaţii, trimiteţi PM liderului cu dovezile şi explicaţia.

Şedinţe.
Şedinţele se ţin atunci când liderul are ceva de spus. Aproape toate problemele le rezolvăm atunci când e cazul, nu las nimic pentru şedinţă.
În timpul şedinţei doar liderul/subliderul vorbesc. Dacă aveţi o întrebare/completare la subiectul discutat în acel moment, ridicaţi mâna (/wave). Restul întrebărilor le adresaţi la sfârşitul şedinţei!(Pedeapsă:Faction Warn).
Nu aveţi voie să vorbiţi neîntrebaţi. (Pedeapsă:Faction Warn).
Nu staţi AFK în timpul şedinţei. (Pedeapsă: Faction Warn).
Dacă nu puteţi să veniţi la şedinţă faceţi cerere de învoire. Cine lipseşte neanunţat primeşte Faction Warn.

Evenimente.
Puteţi merge la evenimentele violente DOAR cu acordul unui rank 4+. Cine încalcă regula va primi Faction Warn.
Pentru evenimentele organizate la Paintball trebuie sa cereti acordul unui rank 4+.
Puteţi organiza eventuri non-violente. Cine încalcă regula va primi Faction Warn.
Membrii rank 4+ pot organiza evenimente violente cu acordul liderului sau subliderului.
La evenimentele non-violente, puteţi merge fără acord. Eventurile non-violente: Simon spune, primu la x, race, etc.

Vehiculele de la HQ-uri (Driving School/Flying School).
Merit-ul se poate folosi atunci când aveţi de dat licenţe cu cineva sau ca mijloc de transport până la altă maşină. Trebuie să le respawnati şi aveţi grijă de ele. Cine se plimbă cu el în scopuri personale primeşte Faction Warn + amendă de 1.000$!
Un instructor are obligaţia de a anunţa pe /f atunci când ia o maşină de la HQ. Cine nu anunţă când ia maşină primeşte Faction Warn + amendă de 1.000$!(excepţie făcând rank 5+).
Un instructor are obligaţia de a respawna Merit-ul după ce şi-a termintat treaba cu el apoi să anunţe pe /f în felul următor "Merit RR".Cine nu respawnează maşina şi nu anunţă primeşte Faction Warn + amendă de 1.000$! (excepţie făcând rank 5+).
Este permisă vopsirea maşinilor doar în: roşu, albastru şi alb. Cine vopseşte în alte culori va primi Faction Warn.
Avioanele, elicopterul şi bărcile se folosesc doar pentru testele de Flying/Sailing. Cine se plimbă cu ele în scopuri personale primeşte Faction Warn.
Sunt strict interzise NoS/Hidraulice pe maşinile facţiunii. (Pedeapsă: Faction Warn)
Membrii ce dispun de maşini personale sunt rugaţi (nu e obligatoriu) să circule, ba chiar să încerce să vândă licenţe cu masiniile lor personale, deoarece facţiunea nu dispune de prea multe maşini pentru toţi membrii.
Atunci când luaţi o maşină, spuneţi şi MOTIVUL. Ex: Merit la mine pentru a căuta clienţi. Cine nu respecta regula va primi Faction Warn.

Rob / Runner.
Este interzis ca membrii School Instructors să dea ROB (să spargă banca) în timpul zilei (09:00 - 23:00) (Pedeapsă: Demitere). Puteţi da rob între orele 23:00-09:00 doar cu acordul unui rank 4+. (excepţie făcând rank 5+).
La /rob puteţi lua ORICE arme, dar să NU faceţi death-match pe civili, chair dacă aţi dat /rob. Cine încalcă regula va primi Faction Warn sau demitere, în funcţie de caz.
Runner nu aveţi voie să primiţi, indiferent de caz. Când vă somează poliţia opriţi şi ascultaţi ordinele. Cine încalcă această regulă este demis din School Instructors.

Joburile.
Sunt strict interzise JOB-urile ilegale. Cine încalcă regula va primi Faction Warn.
Rank 1 şi 2 vor avea job OBLIGATORIU mechanic. Dacă vreţi să îl schimbaţi postaţi în topicul ''Cereri job''. Cine încalcă regula primeşte Faction Warn.
Recomandat pentru membrii de rank 3+ de a avea job-ul detective pentru a găsi mai uşor rank 1 şi 2. Dacă nu vreţi să luaţi detective puteţi lua orice job legal.
Cei cu jobul de lawyer NU au voie să îşi promoveze serviciile în jail. Puteţi da /ad sau /news. Cine nu respectă regula primeşte Faction Warn.

Alte reguli.

Inactivitatea (3 zile+) neanunţată duce la demitere.
Cine aduce vorba de rank-up, salariu sau primele săptămânale va primi Faction Warn.
Cei aflaţi în perioada de teste, la 2 Faction Warn acumulate vor fi demişi cu FP 60/60.
Raportul de activitate este săptămânal şi obligatoriu iar nepostarea lui duce la Faction Warn.
Când aplici la School Instructors şi te afli pe black list la o anumită facţiune, dacă meriţi, îţi oferim şansa să fii acceptat pentru teste iar dacă treci testul de intrare vei avea timp 3 zile să îl plăteşti, altfel vei fi demis cu FP 60/60.
Cine aduce vorba de rank-up, sau că vrea să iasă din facţiune, va primi Faction Warn sau va fi demis, în funcţie de caz.
Cine primeşte ban în joc va fi demis (în funcite de motivul banului şi de durată).
În cazul în care daţi licenţe şi nu găsiţi rank 2+ în maxim 10 minute de la terminarea testelor, sunteţi obligaţi să postaţi pe forum în topicul ''Licenţe care trebuie atribuite'' respectând modelul de postare. (Cine nu respectă regula primeşte Faction Warn).
În cazul în care aveţi rank 2+ puteţi să primiţi şi rank-down în cazul în care încălcaţi una dintre regulile de mai sus.
aveţi voie să faceţi cel mult 2 cereri de învoire pentru raportul de activitate / lună. Cine încalcă această regulă primeşte Faction Warn.
Având în vedere că toţi jucătorii fac greşeli când vine vorba de treaba instructorilor, aceştia vor trece printr-o etapă foarte importantă pentru cariera lor (simulările). Simulările trebuie date în maxim 3 zile de la intrarea în facţiune, aceste 3 zile fiind perioada în care jucătorul se acomodează cu tot ce ţine de facţiunea noastră. Jucătorul trebuie să primească sfaturi din partea celor care îl testează (rank 4+) şi să i se explice în amănunt fiecare greşeală care o face. În aceste 3 zile jucătorul nu poate primi sancţiuni pentru greşelile care le face având în vedere DOAR tot ce ţine de facţiunea School Instructors, exceptând cazurile grave.
Este interzis să deţineţi droguri, cei care deţin droguri vor primi Faction Warn.
Este interzis să faceţi Death Match sau Drive By.Riscaţi să fiţi sancţionaţi cu Faction Warn sau să fiti demişi (în functie de caz).
Dacă doreşti să-ţi reînnoeşti licenţele trebuie să contactezi un rank 4+, iar el îţi va reînnoi licenţele.În nici un caz nu îţi rânnoieşti licenţele de unul singur.Cine încalcă această regula primeşte Faction Warn.
Pentru a accepta un needlicense, trebuie sa asteptati minim 3 secunde. (Pedeapsa : Faction warn)

    Current date/time is Wed Dec 08, 2021 1:26 am