E-Zone RPG Server 1 [0.3z] Samp Rolepay

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Comunitatea E-Zone anunta deschiderea serverului RPG1. Invitam toti jucatorii care nu au avut ocazia sa joace pe E-Zone pana acum si pe cei care vor sa vada un server de calitate IP:109.101.230.60


National Guard - Jail Rules

BvAsasin112
BvAsasin112
RPG National Guard Leader
RPG National Guard Leader


Posts : 13
Reputation : 0
Join date : 2015-02-04
Age : 23
Location : Bucuresti

National Guard - Jail Rules Empty National Guard - Jail Rules

Post by BvAsasin112 Thu Feb 05, 2015 8:50 pm

1. Regulament General
- În zona cu celulele au voie numai membrii departamentelor si prizonierii.
- Nu se vor lasa civilii fara wanted sa mearga în zona celulelor.
- Se considera Teren Guvernamental partea Jailului cu celulele, adica în momentul în care treci de ce-a de-a doua poarta esti cosiderat ca si detinut.
- În cazul unei vizite se aduce prizonierul sus la etaj la sala de Vizite sau în prima camera.
- La fel se procedeaza si daca vine un Lawyer acolo si doreste sa discute cu cineva.
- Doar 3 prizonieri pot primi vizite în acelasi timp.
- Cei care au job-ul de lawyer îsi vor face reclama pe /ad, /news, nu au voie sa vina la jail sa`si faca reclama, doar daca au client.
- Programul de deschidere a celulelor este cuprins in intervalul 12:00 - 24:00 la fiecare payday si la fiecare jumatate de ora, dezchizandu-se automat din script.
- Programul de vizita este 12:00-22:00.
- Gardienii care se ocupa de administrarea jail-ului sunt membrii National Guard de rank 1.
- În curtea jailului pot intra maxim 4 gardieni.
- Pentru a prinde jucătorii evadând, membrul NG trebuie să fie în apropierea persoanei sau persoanelor care vor să scape. Dacă e suficient de aproape de acesta sau aceștia ei vor intra automat în jail cu sentință maximă, iar membrul NG va primi un mesaj pe ecran cu acest lucru.
- Dacă jucătorul sau jucătorii reușesc să scape din jail, aceștia vor primi wanted 6 temporar, timp în care membrii National Guard (rank 2) sau orice alt membru din departamentele de poliție se pot duce după ei și să-i omoare.
- Există o limită de un minut până când departamentele sunt alertate că cineva a evadat, timp în care suspecții rămân cu skinul de Jail și nu primesc wanted. Dacă suspecții sunt omorâți înainte de a primi wanted, aceştia intră în jail cu sentință maximă.
- Nu este permisă acordarea /punish-ului aiurea. Orice /punish trebuie să aibă un motiv bine întemeiat și să fie dat numai DUPĂ ce s-a făcut poze că a încălcat o regulă. Dacă cineva dă punish intenționat celor care încearcă să evadeze special pentru a-i opri din asta vor fi automat demiși. Singurul mod în care poţi opri jucătorii din a evada este să te afli în apropierea acestora când încearcă să evadeze și vor intra automat în jail.
- Nu aveţi voie să omorâţi deţinuţi fără motiv.

2. Regulament pentru civili
- Nu aveti voie sa veniti la jail sa faceti spam cu "ma predau", rugati un paznic sa va aresteze si asteptati linistiti.
- Civli fara wanted nu au ce cauta in jail, doar daca doresc sa faca o vizita, sau sa scoata pe cineva.
- Pentru clarificare, "DM jail" presupune atacarea / omorarea oricarui jucator aflat in jail, indiferent daca acesta este detinut, membru de departament, sau orice alt jucator. Toate departamentele vor avea "DM jail" la wanted 6. Pierderea dreptului de predare apare atunci când nu dorește să se predea sau omoară un polițist.
- Nu aveti voie sa treceti de poarta 2 (in camera cu celule) primiti wanted 2 pe loc (FARA AVERTIZARE) pe motiv Teren Guvernamental.
- In caz ca doriti sa vizitati pe cineva, ii spuneti la gardian ca doriti sa vizitati pe X si asteptati in prima camera pana va aduce un gardian detinutul.
- In caz ca sunteti lawyer procedati la fel ca in cazul unei vizite.
- Trebuie sa respectati ordinele Gardienilor, in caz contrar veti fi sanctionati cu wanted 2, pentru neconformare ordin.

3. Regulament pentru detinuti.
- Trebuie sa ascultati de Gardieni.
- Nu aveti voie sa faceti spam, rugand un gardian sa va scoate din celula, in felul asta pierdeti sansa de a va scoate.
- Nu aveti voie sa dati cu pumnii in gratii, sau sa va bateti colegul de celula, primiti punish 300 secunde.
- Nu aveti voie sa treceti de poarta 1 (gate 1) in timpul pauzei de 10 minute, primiti punish 300 secunde.
- Nu aveti voie sa va folositi de orice fel de bug-uri care va avantajeaza din interiorul sau curtea jail-ului,  primiti punish 300 de secunde.
- Nu aveti voie sa coborati prin tunel jos in baza, cine este prins risca punish 300 secunde.
- Nu aveti voie sa folositi animuri obscene.

    Current date/time is Tue Dec 07, 2021 11:32 pm