E-Zone RPG Server 1 [0.3z] Samp Rolepay

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Comunitatea E-Zone anunta deschiderea serverului RPG1. Invitam toti jucatorii care nu au avut ocazia sa joace pe E-Zone pana acum si pe cei care vor sa vada un server de calitate IP:109.101.230.60


Reclamatii agenti

AndreiRonkov
AndreiRonkov
RPG LV Taxi Leader
RPG LV Taxi Leader


Posts : 12
Reputation : -1
Join date : 2015-01-09
Age : 19
Location : Timisoara

Reclamatii agenti Empty Reclamatii agenti

Post by AndreiRonkov Mon Jan 12, 2015 6:29 am

Este permisa postarea o singura data, atat din partea celui care acuza cat si din partea celui care se apara. Asadar: Daca acuzi un agent FBI, respecti modelul si la "Descrierea situatiei" scrii toata povestea intr-un SINGUR post. Agentul FBI acuzat, are de asemenea dreptul de a posta o singura data cu explicatia. Daca cel ce acuza, posteaza de doua ori+, cererea ii este ignorata. Daca un agent FBI posteaza de doua ori+, explicatia ii este ignorata si se va lua o decizie doar pe baza dovezilor si descrierii acuzatorului. Martorii vor interveni DOAR prin PM catre lider. Daca aveti ceva de adaugat, o faceti prin PM liderului.

Pozele in care demonstrezi ca primesti wanted conform regulamentului, cu un motiv ce se gaseste in Wanted List nu pot fi considerate dovezi care sa demonstreze ca un agent F.B.I. a incalcat in vreun fel regulamentul. Odata cu trecerea testului de intrare in F.B.I., orice membru al acestei factiuni este considerat apt sa foloseasca comenzile de care dispune, in mod corect.


In cazul in care reclamantii posteaza dovezi editate in orice fel, liderul are libertatea de a ignora reclamatia.
Ai dovezi cum ca un membru FBI a incalcat regulile sau a abuzat de functia pe care o detine? atunci posteaza aici urmand exact urmatorul model:

Model de reclamatie:

Nick'ul tau:
Nick'ul celui reclamat:
Descriere:
Martori:
Dovezi (Screnshot):

Fara dovezi concrete nu vom lua masuri!

Folosirea unui limbaj jignitor asupra agentului reclamat va duce la anularea reclamației!

    Current date/time is Wed Dec 08, 2021 12:33 am