E-Zone RPG Server 1 [0.3z] Samp Rolepay

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Comunitatea E-Zone anunta deschiderea serverului RPG1. Invitam toti jucatorii care nu au avut ocazia sa joace pe E-Zone pana acum si pe cei care vor sa vada un server de calitate IP:109.101.230.60


Green Street Bloods - Raporteaza un membru | Report a member

VeTeRaN.
VeTeRaN.
Founder E-Zone
Founder E-Zone


Posts : 176
Reputation : 1
Join date : 2014-08-15
Age : 22
Location : Bucuresti

Green Street Bloods - Raporteaza un membru | Report a member Empty Green Street Bloods - Raporteaza un membru | Report a member

Post by VeTeRaN. Sat Nov 29, 2014 1:07 pm

Green Street Bloods - Raporteaza un membru | Report a member Yl8HPbT

MODELUL DE RECLAMATIE:

Nick-ul tau:
Factiune din care faci parte:
Data :
Nick-ul celui reclamat:
Descriere:
Martori:
Dovezi (Screnshot):

ATENTIE:

Fara dovezi concrete nu vom lua masuri. Dovezile trebuie sa fie clare!
Dovezile sunt valabile 7 zile. Daca "intamplarea" se petrece astazi, iar tu, ca reclamant, il reclami peste 8 de zile, plangerea nu se ia in considerare. Aveti grija la limbaj, atat pe forum cat si in joc. Un limbaj indecent duce la anularea plangerii.
Daca veniti in zona HQ-ului nechemati, ne rezervam dreptul de a va ucide. Daca trageti in noi sau ne jigniti, nu numai ca veti fi dati afara din zona respectiva, dar veti fi pusi si pe blackList-ul familiei.
După ce ați postat o plângere nu mai aveți voie să postați încă o dată, drept urmare plângerea voastră nu se va lua în considerare. In caz ca mai aveti ceva de adaugat, puteti folosi butonul EDIT.
Ca membru Green Street Bloods nu aveti dreptul de a posta in acest topic pentru a va apara. Daca doriti sa va aparati o faceti prin PM trimis liderului Green Street Bloods.

    Current date/time is Wed Dec 01, 2021 12:19 am