E-Zone RPG Server 1 [0.3z] Samp Rolepay

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Comunitatea E-Zone anunta deschiderea serverului RPG1. Invitam toti jucatorii care nu au avut ocazia sa joace pe E-Zone pana acum si pe cei care vor sa vada un server de calitate IP:109.101.230.60


Agency Black List

VeTeRaN.
VeTeRaN.
Founder E-Zone
Founder E-Zone


Posts : 176
Reputation : 1
Join date : 2014-08-15
Age : 22
Location : Bucuresti

Agency Black List Empty Agency Black List

Post by VeTeRaN. Sat Nov 29, 2014 12:06 pm

Agency Black List S6svpf

Regulamentul asasinilor

Limbajul vulgar nu e permis,indiferent daca cei de pe Black List va insulta.In caz ca fac asta, ii raportati la Black List/complains (depinde de situatie).
Nu-i ucideti in SAFE-ZONE-- Oricare Pay'n'Spray, Tunning , CNN LS/LV , Bank LS/LV, Rentcar LS/LV, Farmer, Trucker, Benzinarii, Gunshop LS/LV, GarbageMan, LSPD, City Hall, Civilian Spawn, Car Dealership, Materials Get/Deliver si interiorul Jail-ului, (SpawnKill - valabil si in casa, in caz de abuz).
Drive-By este permis doar ca pasager.(cu SDPistol,MP5 si M4).
Asasinii pot folosi cand merg pe cei de pe Black List sultanul sau heliul.(pt a lua heli trebuie sa fie insotiti de un rank 4).
Pentru cei de pe Black List care intreaba de ce au fost ucisi, explicati-le motivul scurt, nu stati prea mult de vorba cu ei deoarece nu merita, odata ce sunt pe Black List.
Cei de pe Black List care doresc sa fie scosi, trebuie sa ia legatura cu liderul Asasini / Hitmen.
Cei reclamati pentru a fi pusi pe Black List nu au dreptul sa posteze aici. Singura modalitate prin care ei se pot apara e dand PM celor care se ocupa de Black List.

Leadership team of assassins

Lider: VeTeRaN.
Sublider: -
Membri: -

Asasini vor fi schimbati la cererea liderului Hitmen Agency sau a liderului Asasini. Liderul sau Subliderul Asasini poate alege orice alt agent prezent pentru a merge dupa Blacklist in caz ca membri asasini nu sunt disponibili.

Model de reclamatie


Nickname :
Rank :
Reclam pe :
Level-ul celui reclamat(bara rpg) :
Deoarece :
Martori : (daca sunt sunt daca nu -)
Dovezi :

Dovezile trebuie sa contina screenshot cu momentul in care are loc infractiunea asupra voastra urmata apoi de un screenshot ca nu aveati contract pe acea persoana (Dupa primul screenshot, faceti screenshot la /portable => mycontract sau cu Undercover OFF).

Aveti voie sa postati doar persoane cu level mai mare de 5, inclusiv.Testul pentru asasini


Membrii echipei de asasini vor fi selectati in urma activitatii,comportamentului precum si a lipsei plangerilor, acest lucru dovedind aptitudinile necesare pentru un asasin cu sange rece.
Cei selectati vor fi testati pentru ca numai cei apti sa obtina un loc in echipa.

Testul va fi format din trei probe:

- proba de regulament ;
- proba de arme ;
- proba practica.
1/2 - Player-ul cu aceasta situatie este nevoit sa achite suma prevazuta in “Preturi Black List Hitmen Agency” prin transfer bancar sau cash liderului asasinilor/H.A. pentru a fi scos de pe lista. In caz contrar, de fiecare data cand asasinii se reunesc jucatorul respectiv va fi vanat de 3 ori. Nu se accepta situatii de genul "o sa-ti dau banii mai incolo, acum lasa-ma".
2/2 - Player-ul cu aceasta situatie este nevoit sa achite si el o anumita suma prin transfer bancar sau cash liderului asasinilor/H.A. pentru a fi scos de pe lista. In caz contrar, de fiecare data cand asasinii se reunesc, jucatorii in situatia 2/2 vor avea prioritate si vor fi vanati permanent. Nici la acestia nu sunt permise texte de genul: "o sa-ti dau banii mai incolo,acum lasa-ma".
Avertisment verbal - Jucatorii aflati in aceasta situatie nu vor fi asasinati si nici fortati sa plateasca insa avertismentul verbal reprezinta o atentionare asupra comportamentului persoanei respective in relatie cu hitmenii, la urmatoarea greseala de orice fel persoana in cauza va primi 1/2 sau 2/2 dupa caz.
Jucatorii sub level 3 - Acestia sunt considerati newbie, lipsiti de experienta, multi isi fac astfel de conturi pentru fun, ceea inseamna ca vom evita sa incarcam lista cu ei, insa daca greseala lor este grava acestia vor fi ucisi de 3 ori ca avertisment de catre asasini iar daca vor continua vor fi pusi pe Black List in situatii de 1/2 sau 2/2 dupa caz.
Banii de pe Blacklist se impart intre membri care s-au adunat in acel moment pornind dupa datori. E munca voastra, va meritati bani. Postati doar screenshot cu efectuarea platii de catre persoanele vinovate.Preturi Black List Hitmen Agency

==================================
Black List 1/2
==================================
Level 5 - 10 - 1.500$
Level 10 - 15 - 2.000$
Level 15+ Level x 300$
==================================
Black List 2/2
==================================
Level 5 - 10 - 3.000$
Level 10 - 15 - 4.000$
Level 15+ - level x 500$
==================================

    Current date/time is Wed Dec 08, 2021 12:18 am